logo-nav

ROC Horizon College

Home » ROC Horizon College

Geluidsinstallatie Onderwijs Horizon College

In het prachtige nieuwe gebouw van het ROC Horizon College in Purmerend mochten wij meerdere geluidsinstallaties installeren.
Om te beginnen in het Atrium, hier zijn 8″ Audac luidsprekerboxen in de gehele ruimte geïnstalleerd. Deze zijn bedoeld voor een achtergrondmuziek, maar ook voor een ”feestje” power genoeg!
Ook een aantal dagen per jaar worden en speeches gegeven, door een door ons gemaakte schakelunit, zijn de luidsprekerboxen bij de spreker uit te schakelen. Dit voorkomt het rondzingen van de microfoons!

Om een extra sfeer gegeven tijdens de pauzes is de installatie ook voorzien van een internetradio, deze is ingesteld om tijdens de pauzes geluid te produceren. Een goede oplossing om de leerlingen in een huiselijke sfeer te krijgen.

Geluidsinstallatie Cross-fit ruimte

Ook waar de leerlingen les krijgen als sportinstructeur, is muziek aanwezig. Daar zijn meerder 6″ luidsprekerboxen van Audac geïnstalleerd.
De instructeur kan zijn stem versterken d.m.v. een headset! Net als in de sportschool. Muziek kan gestreamd worden via Bluetooth of bekabeld via een 3.5mm jack!
Als extra toevoeging een CD/USB-speler!

Wilt u ook een gratis offerte? Klik dan hier!