logo-nav

Showroom Stylepoint B.V in Utrecht

Home » Showroom Stylepoint B.V in Utrecht

Geluidsinstallatie Showroom Stylepoint B.V in Utrecht

Bij een prachtige showroom hoort een geweldige geluidsinstallatie. Dat dachten ze bij Stylepoint in Utrecht ook.
Stylpoint B.V. is een groothandel voor de horeca, dat is gespecialiseerd in servies en alles wat daar bij hoort. Alle bekende merken zijn hier terug te vinden en meer!

Er ontbrak alleen nog iets bij Stylepoint en dat was een goede achtergrondmuziek. Uiteraard, hebben wij dat voor hen kunnen realiseren. Wij hebben gekozen voor vele plafondluidsprekers van het merk: LD-Systems. 5.25 inch in 2-weg op 100 Volt. Top kwaliteit tegen de juiste prijs.

1 Ruimte heeft een opbouwluidspreker van AUDAC- audio, omdat deze ruimte zeer hoog is. Zo blijft de spreiding van het geluid overal optimaal. Ook is gedacht  aan geluid bij de entree (sluisdeur) Hier is een ultra compacte 2.5″ inbouwluidspreker van AUDAC. Deze kleine speakers van AUDAC klinken zo bijzonder mooi, zelf met een bass! Ongelofelijk met zo’n klein formaat.

Uiteraard zijn de toiletten ook meegenomen in het project. Hier zijn delfde 5.25 plafondluidsprekers toegepast.

Als aansturing een 2x 240 Watt digitale 100 Volt eindversterker van AUDAC die is aangesloten op een 2-zone mixer van AUDAC die uiteraard is voorzien van BLUETOOTH.

Geluidsinstallatie buiten

De wens van de klant was: Overal geluid! Het moest een beleving zijn. Dat hebben we gecreëerd met “paddenstoel” 100 volt luidsprekers met een 6.5″ woofer. Deze krachtige speakers geven een zeer volwaardig geluid. Ook met een prachtige bass. Deze speakers zijn geheel afzonderlijk te bedienen van binnen. Zowel volume als input.