logo-nav

Sportschool High Studios

Home » Sportschool High Studios

Geluidsinstallatie Sportschool High Studios

Wat een mooie sportschool-keten is dit zeg! Overal is in de detail over na gedacht! Alles om de klant te entertainen en te verwennen bij High Studios, dat is hun motto! Ook hier mochten wij ons steentje aan bij dragen. Wij hebben deze ruimte voorzien van de 8″ luidsprekerboxen van AUDAC XENO 8. aangesloten op een AUDAC 4x 750 Watt eindversterker. Deze versterker is door ons geprogrammeerd om het maximale uit de luidsprekerboxen te halen! Zowel qua vermogen als frequentiebereik!
De wens was om de ruimte te voorzien van een optimale dekking van het geluid. Deze missie hebben wij volbracht met deze 8″ / 240 Watt luidsprekerboxen van AUDAC. Overal waar je je bevindt in de ruimte, is de dekking van het geluid optimaal! Zo kan de volume laag blijven en de sfeer/beleving wel tot zijn recht komen. De juiste plaatsing van luidsprekerboxen is echt van belang in elke ruimte. Om dit ook te creëren in vindt metingen plaats, wij zijn daar juist gespecialiseerd in!

De muziek wordt afgespeeld door Bluetooth 5.0 (groot bereik!). Dit was al een bestaand systeem, evenals de headset.

LED-Verlichting Sportschool

Hier ziet u ook een voorbeeld hoe verlichting de sfeer kan brengen in bijvoorbeeld een sportschool. Deze Led-verlichting is voorzien van RGB-LED’s. Dat houdt in: alle kleuren kunnen gemaakt worden. Dat is eenvoud te realiseren doormiddel van een RGB-LED-Controller. RGB staat voor Rood, Groen Blauw. Hiermee kunnen alle kleuren mee gerealiseerd worden. Ook bestaat er RGBW. De W staat dan voor wit. De lampen hebben dan een aparte witte LED ingebouwd. Dit kunnen wij ook voor u realiseren.