logo-nav

Pokon Naturado in Veenendaal

Home » Pokon Naturado in Veenendaal

Geluidsinstallatie Pokon Naturado

Wat een prachtig project was dit weer bij Pokon Naturado in Veenendaal. Wij kregen ook hier de opdracht om de werknemers te verwennen met een goede achtergrondmuziek. Alleen de ruimtes zijn altijd erg luidruchtig. De Machines in de ruimtes maken enorm lawaai, kom hier maar eens overheen! In één ruimte hebben wij clusters. Dit zijn 4 Audac Ateo’s 6″  per cluster op 100 Volt. Krachtige 6″ luidsprekerboxen van 50 Watt per stuk op 100 volt! Deze ruimte moest natuurlijk ook worden voorzien van een muziekbron. Hiervoor is gekozen voor een internetradio van AUDAC. Uiteraard is deze installatie ook voorzien van een AUX-Kabel en Bluetooth. Zodat er altijd keuze is qua muziek-keuze!

100 Volt geluidsinstallatie werkplaats

In de ander ruimte is er gekozen voor de Audac WX502OB luidsprekerboxen op 100 Volt, gemonteerd aan de kabelgoot. Ook in hier is de ruimte zeer luidruchtig, dus er moest goed gedacht worden over de plaatsing van de luidsprekerboxen.  Vele boxen zijn goed gespreid over de gehele werkvloer. Ook deze ruimte is voorzien van een internetradio van Audac, AUX-Kabel en Bluetooth! Keuze genoeg dus voor het afspelen van muziek. Mocht er een feestje gegeven worden is er vermogen genoeg! De versterker hebben namelijk een vermogen van 2x 480 Watt op 100 Volt!
Een goede geluidsinstallatie verdiend veel aandacht, daarom steken wij  enorm veel tijd in het berekenen en uitzoeken van de juiste oplossing, Elke ruimte is anders, dus daarom komen wij graag langs op lokatie voor een goede offerte! Wij plaatsen installaties voor elk soort ruimte, dus niet alleen productieruimtes! Op onze website kunt u daarom ook enkele voorbeelden terug vinden. 100 Volt en laag ohmig! Overal hebben wij een oplossing voor!