logo-nav

Zorgcentrum RESPECT Den Haag

Home » Zorgcentrum RESPECT Den Haag

Geluidsinstallatie Zorgcentrum RESPECT Den Haag

Ook in twee horeca-ruimtes van RESPECT wonen – zorg – welzijn in Den Haag mochten wij de geluidsinstallatie installeren. In de grote ruimte zijn 16 100 volt plafondluidsprekers geïnstalleerd, verdeeld over twee zones. De twee zone-mixer van AUDAC was hiervoor uiteraard de beste keuze, deze mixer is uitgerust met Bluetooth! De grote ruimte heeft namelijk ook een kleine horeca-ruimte. Deze moet afzonderlijk gebruik worden. Zowel qua volume als input.
De geluidsinstallatie in de grote horeca-ruimte wordt ook soms gebruikt voor toespraken. Daarom is er ook een draadloze-microfoon toegepast van LD-Systems. Top kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

Beamer-installatie horeca

In een ander vertrek moest naast de geluidsinstallatie ook een beamer met scherm geïnstalleerd worden. De beamer is van het merk: Optoma met Full-HD beeld uiteraard in 16:9 met HDMI-wandmodule.
Ook hier zijn 100 volt plafondluidsprekers geïnstalleerd gekoppeld op een 19″ mixer van AUDAC met Bluetooth. Ook hier een draadloze-microfoon van het merk: LD-Systems.

Ook toe aan een nieuwe AV-installatie? Neem hier contact met ons op. Gratis offerte! Wij installeren door heel Nederland!