Geluidsinstallatie bedrijfshal Nisbets B.V. In Eindhoven

Nisbets is de leverancier voor de horeca. Ook hier wilde ze een goede geluidsinstallatie op de werkvloer. Dat hebben wij wederom gerealiseerd met Audac.
De geluidsinstallatie is opgedeeld in 7 zones. Elke zone heeft zijn eigen volume- en input-keuze. Altijd erg handig omdat elke hal variërend is qua omgevingsgeluid van bijvoorbeeld machines.

Luidsprekerboxen van Audac.
Bij Nisbets B.V. is er gekozen voor 44 x 5″ 2-weg luidsprekerboxen. Deze geven een prachtige klankweergave, zowel goede hoge als lage tonen. Net als bij de mensen thuis met een knappe hifi-systeem. Wij kiezen NOOIT de blikkerige projectie-speakers, sterker nog wij verwijderen ze vaak en wisselen ze om voor betere varianten.

Zone geluidsinstallatie bedrijfshal

Aansturing: matrix-mixer met 8-zones en voorzien van internetradio, dus elke zender van de gehele wereld is in topkwaliteit te ontvangen zonder storingen!
Ook is het mogelijk om eventueel je Spotify-lijst te streamen met deze mediaplayer. Om alles nog makkelijker te maken kan met de installatie eventueel geheel bedienen met een App op telefoon, tablet of de normale computer!
Bij Audac is vrijwel alles mogelijk!

Is uw bedrijf ook toe aan een goede geluidsinstallatie? Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een passende offerte!!