Geluidsinstallatie Kantoor

Om de sfeer en de productiviteit op de werkvloer te verhogen is muziek een belangrijke factor! Dat geldt bij kantoorruimtes, maar ook bijvoorbeeld in de kantine! Daarom is een geluidsinstallatie in een kantoor vaak erg belangrijk!
Elk vetrek een andere volume of radiozender? Zelfs dat is mogelijk. Men kan per zone alles bedienen door een makkelijk te bedienen wandmodule, maar ook op de centrale-installatie zelf. Wij passen vrijwel altijd in dit soort situaties een matrix-systeem systeem toe. Zo kan men ook op één punt alles zones makkelijk bedienen, zonder wandmodules. Vaak telt de regel: Gemak dient de mens en dat geldt zeker bij een goede geluidsinstallatie! Omdat er vaak meerdere mensen de geluidsinstallatie bedienen, moet er rekening gehouden worden met: Gebruiksgemak.
Op de wandmodule kan ook een externe bron op aangesloten worden, zoals een muziekbron of microfoon.
In de meeste gevallen werken wij met 100 volt geluidsinstallaties. Door de lange kabellengtes en aantal luidsprekerboxen, moet er altijd rekening gehouden worden me de impedantie. Hierdoor is 100 volt vaak de beste oplossing. Wij werken uiteraard ook met Dante geluidsinstallaties!

Om meerdere vetrekken te voorzien van een muziekbron, gebruiken wij vrijwel altijd een matrix-systeem. Voordelen van een matrix-systeem: Eenvoudig in bediening en elk vetrek heeft een eigen input-keuze! Ook is bediening via tablet of smartphone mogelijk!

Beamer of presentatie:

Uiteraard dient er vergadert te worden in kantoorgebouwen. Ook hier is het geluid-systeem op voorbereidt!  Wij leveren niet alleen de geluidsinstallatie maar ook  het complete presentatie-systeem van A tot Z.! Het presentie-systeem kan voorzien zijn van een beamer (projector) of bijvoorbeeld een touchscreen! Deze zijn toepasbaar is vele maten!
Deze beide opties zijn te verkrijgen in mobiele, maar uiteraard ook in vaste opstellingen. Uiteraard kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Neem hier contact met ons op.

De nieuwste ontwikkelingen kunt u vinden bij Koster AVL. Wij Installeren en leveren door heel Nederland!

  • Wij zijn VCA gecertificeerd